Η Αίγλη Ζαππείου επανεκκινεί ως πολυδιάστατος χώρος, συνδυάζοντας ψυχαγωγία, γαστρονομία, πολιτισμό και βιωσιμότητα.
Η Αίγλη Ζαππείου, το “πλέον απολαυστικόν κέντρον των Αθηνών” που λειτούργησε πρώτη φορά το 1904, εξελίσσεται σε έναν πολυσυλλεκτικό χώρο, ανοιχτό για όλο τον κόσμο.
Ο ιστορικός χώρος διασκέδασης της Αθήνας μεταμορφώνεται σε έναν πολυδιάστατο προορισμό που συνδυάζει την ψυχαγωγία, την γαστρονομία, τις εκδηλώσεις και την παραγωγή πολιτιστικού περιεχομένου. Με ένα προσεχτικά σχεδιασμένο περιβάλλον που περιλαμβάνει ένα εστιατόριο υψηλών προδιαγραφών, το Αίγλη Restaurant, ένα all-day bar-restaurant, το Αίγλη All Day, τρεις σύγχρονους χώρους εκδηλώσεων, τους Αίγλη Ballroom, Αίγλη Upstairs και Αίγλη Yard και έναν εμβληματικό θερινό κινηματογράφο, το Αίγλη Cinema, η νέα Αίγλη στοχεύει να γίνει το επίκεντρο της σύγχρονης αθηναϊκής ζωής.
“Δεν πρόκειται απλά για ανακαίνιση, αλλά για μια ολιστική επανεκκίνηση”, τονίζει ο κ. Κωνσταντίνος Δαγριτζίκος, γενικός διευθυντής της Αίγλης. “Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ζωντανό οργανισμό που αναπνέει με τον παλμό της σύγχρονης Αθήνας, ένα χώρο που δεν λειτουργεί μόνο ως προορισμός, αλλά ως πλατφόρμα έκφρασης και συνάντησης”.
Η “φιλοσοφία” της νέας Αίγλης βασίζεται σε τέσσερις κύριους πυλώνες:
- Πολυσυλλεκτικότητα: Ένας χώρος ανοιχτός σε όλες τις εκφράσεις και τις κοινότητες.
- Περιεχόμενο: Συνεχής αναζήτηση νέων μορφών τέχνης και εμπειρίας.
- Προσβασιμότητα: Ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς, που καλωσορίζει κάθε επισκέπτη.
- Βιωσιμότητα: Έμφαση σε πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον και την κοινωνία.
Λειτουργώντας σχεδόν 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, η Αίγλη μετατρέπεται σε ένα δυναμικό “οικοσύστημα” που φιλοξενεί συναυλίες, εκθέσεις, γαστρονομικές εμπειρίες, εργαστήρια και πολιτιστικές συναντήσεις.
“Κάθε γωνιά της Αίγλης έχει μια ιστορία να αφηγηθεί”, συμπληρώνει ο κ. Κωνσταντίνος Δαγριτζίκος. “Είμαστε ένας ζωντανός καμβάς όπου η ψυχαγωγία συνυπάρχει με τη γεύση και οι στιγμές μεταμορφώνονται σε όμορφες αναμνήσεις”.
Η γαστρονομική φιλοσοφία της Αίγλης Ζαππείου αντικατοπτρίζει την ευρύτερη προσέγγιση του χώρου για πολυσυλλεκτικότητα. “Τα μενού εκτείνονται από προσεκτικά φτιαγμένα hot dogs και φρέσκιες pizzas μέχρι chateaubriand και ψάρι ψημένο στην parilla, συμπεριλαμβάνοντας ειδικά σχεδιασμένα μενού για παιδιά και κατοικίδια. Αυτή η ποικιλία επιλογών, που συνδυάζει την καθημερινή απόλαυση με τη γαστρονομική εμπειρία, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσης της Αίγλης να είναι ένας χώρος όπου κάθε επισκέπτης μπορεί να βρει κάτι που ταιριάζει στις προτιμήσεις του” σημειώνει ο κ. Νικόλας Λιάπης, Director of Operations της Αίγλης.
Ο Γιώργος είναι υπεύθυνος ύλης, δημιουργός περιεχομένου και social media manager στο δίκτυο των ηλεκτρονικών εφημερίδων TravelDailyNews.
Παράλληλα ολοκληρώνει τις σπουδές του στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Source: traveldailynews.gr