Η HORECA 2025 συγκεντρώνει 80.000 επαγγελματίες φιλοξενίας και εστίασης, με εκθέτες, workshops και πρωταθλήματα καφέ.
Η HORECA 2025 θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 10 Φεβρουαρίου, συγκεντρώνοντας πάνω από 80.000 επαγγελματίες από τον τομέα της φιλοξενίας και της μαζικής εστίασης. Η έκθεση θα φιλοξενήσει 500 εκθέτες, οι οποίοι θα παρουσιάσουν προϊόντα, ιδέες και λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων του κλάδου.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις που αφορούν ξενοδοχεία, καφέ, μπαρ και εστιατόρια. Παράλληλα, τα stages της έκθεσης θα φιλοξενήσουν εξειδικευμένους ομιλητές, ζωντανά cooking shows με καταξιωμένους σεφ, εκπαιδευτικά workshops και τρία πανελλήνια πρωταθλήματα καφέ.
Η HORECA αποτελεί σημείο αναφοράς για επαγγελματίες που επιθυμούν να διευρύνουν τις επαγγελματικές τους γνώσεις, να συνάψουν νέες συνεργασίες και να αποκτήσουν πρόσβαση σε καινοτόμες λύσεις για τη βελτίωση της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.
Workshops, Case studies, Cooking shows, Championships
Παγκόσμιες τάσεις και εξελίξεις για τη digital προβολή, το marketing και το management των ξενοδοχείων, εστιατορίων, cafe και bars, θα παρουσιαστούν στο stage του HORECA Business Lab στο Hall 3 από marketeers, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και στελέχη της αγοράς. Παράλληλα, τo stage του Hall 1, θα φιλοξενήσει ενδιαφέροντα workshops με “πρωταγωνιστή” τον καφέ καθώς και τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Barista, Brewers Cup & Coffee in Good Spirits 2025 από τον SCA Greece, που θα συγκεντρώσουν και πάλι το ενδιαφέρον και θα συσπειρώσουν όλους τους coffee experts.
Φυσικά, για ακόμα μία χρονιά θα δώσουμε όλοι ραντεβού και στο stage του Gastronomy Lab στο Hall 4, όπου κορυφαίοι εκφραστές της σύγχρονης γαστρονομίας, και διακεκριμένοι chefs από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα ανέβουν και θα αναδείξουν μέσα από live cooking shows, πρωτοποριακές μεθόδους μαγειρέματος, zero waste τεχνικές, διατροφικές τάσεις, σύγχρονες προτάσεις menu. Tέλος, με αφορμή τα 90 χρόνια από την ίδρυση και λειτουργία του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, θα πραγματοποιηθεί συνέδριο με τίτλο «Δημιουργώντας Ευκαιρίες. Ανάπτυξη και Συνοχή.»
Ο Γιώργος είναι υπεύθυνος ύλης, δημιουργός περιεχομένου και social media manager στο δίκτυο των ηλεκτρονικών εφημερίδων TravelDailyNews.
Παράλληλα ολοκληρώνει τις σπουδές του στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Source: traveldailynews.gr