TOURISM - TRAVEL NEWS 24.GR

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ - ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

  • HOME
    • ΠΗΓΗ-1
    • ΠΗΓΗ-2
    • ΠΗΓΗ-3
    • ΠΗΓΗ-4
    • ΠΗΓΗ-5
    • ΠΗΓΗ-6
    • ΠΗΓΗ-7
    • ΠΗΓΗ-8
    • ΠΗΓΗ-9
    • ΠΗΓΗ-10
    • ΠΗΓΗ-11
    • ΠΗΓΗ-12
    • SOURCE-1
    • SOURCE-2
    • SOURCE-3
    • ΕΛΛΗΝΙΚΑ
    • ENGLISH-US
  • ISLANDS NEWS
  • SPORTS
  • LIVE GREEK TV
You are here: Home / ΕΛΛΗΝΙΚΑ / Διδυμότειχο: Η ζωή στην πόλη που απέχει 2 χλμ. από την Τουρκία
ειδήσεις ρόδος - ορθόδοξη ελλάδα - διασημότητες - τεχνολογία - σωματική υγεία - Αλουμινάδες Ρόδος - rhodes boat rental - watersports rhodes - lindos private boat trips - lindos rental boats - lindos rent a boat - lindos rent a car

Διδυμότειχο: Η ζωή στην πόλη που απέχει 2 χλμ. από την Τουρκία

23/01/2023

Το μακρινό και ιδιαίτερο Διδυμότειχο απέχει 950 ολόκληρα χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα, 85 από την Αλεξανδρούπολη, 40 από τη Βουλγαρία και μόλις 2 την Τουρκία. Αυτές είναι μερικές συντεταγμένες της αρχαιότερης πόλης της Θράκης. Την εποχή της μεγάλης δόξας του, το Διδυμότειχο, δέσποζε δυτικά σε ολόκληρη την κοιλάδα του Ερυθροπόταμου και βόρεια στον εύφορο και εκτεταμένο κάμπο της σημερινής Ορεστιάδας. Η μεγάλη και βαρυσήμαντη ιστορία του είναι σήμερα εμφανής σε κάθε γωνιά της μικρής, ιστορικής αυτής πόλης. Την τελευταία δεκαετία τη ζωή του Διδυμότειχου «ανανέωσαν» οι φοιτητές του Τμήματος Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Πολύ πριν από αυτό το γεγονός βέβαια, το Διδυμότειχο είχε προλάβει να γίνει διάσημο σε όλη την Ελλάδα, μέσα από το τραγούδι του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Διδυμότειχο μπλουζ, ένα κλασικό πια ροκ ελληνικό τραγούδι, το οποίο σύμφωνα με τον δημιουργό του γράφτηκε μέσα σε λίγες ώρες και περιγράφει τη στρατιωτική θητεία του ερμηνευτή στο Διδυμότειχο.

Κομοτηνή: Ταξίδι στην πόλη των αντιθέσεων 〉

Διδυμότειχο: Η ιστορία του
Η πιο κοντινή – σε αυτό που αντικρίζουμε σήμερα- «εκδοχή» του Διδυμότειχου δημιουργήθηκε στον 9ο μ.Χ. αιώνα, στην καλά οχυρωμένη θέση που είχαν φτιάξει οι Θρακοπελασγοί όταν όρθωσαν πανύψηλα τείχη στην περιοχή του λόφου Καλέ, για να προφυλάξουν την περιοχή από βαρβαρικές επιδρομές. Το όνομα της πόλης συμβολίζει ακριβώς αυτή την γερή οχύρωση: ένα διπλό τείχος που περιέβαλε τα ευάλωτα σημεία του λόφου. Στην αρχαιότητα, το Διδυμότειχο είχε έντονα αναπτυγμένες εμπορικές σχέσεις τόσο με την Αθήνα, όσο και με άλλες Ελληνικές πόλεις αλλά και τα νησιά του Αιγαίου.
Αρχαιολογικά ευρήματα (κεραμικά και λίθινα) στο λόφο της Αγίας Πέτρας, όπως και στο δυτικό άκρο του Κάστρου, καταδεικνύουν ότι η ιστορία του Διδυμότειχου ξεκινά από τη νεολιθική περίοδο ήδη, όταν Θρακικά φύλα εγκαταστάθηκαν στους δύο λόφους. Κατά τους Ρωμαϊκούς χρόνους, το Διδυμότειχο ήταν διοικητικό κέντρο, γεγονός που αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι ο Τραϊανός επέλεξε την πόλη, για να ιδρύσει εδώ μια νέα Ρωμαϊκή πόλη, την Πλωτινόπολη- το όνομα δόθηκε προς τιμήν της συζύγου του Τραϊανού, Πλωτίνης.
Σε εκείνη τη φάση, η πόλη έλεγχε ένα σπουδαίο πέρασμα του παραπόταμου Ερυθροπόταμου, απ’ όπου περνούσε υποχρεωτικά ο ρωμαϊκός δρόμος (παρακλάδι της Εγνατίας), ο οποίος οδηγούσε στη μέση και άνω κοιλάδα του Έβρου ποταμού.
Τη μεγαλύτερη ακμή του, το Διδυμότειχο, την πέτυχε κατά τους Βυζαντινούς χρόνους. Μάλιστα, το 1325, με τον πρώτο διχασμό της Βυζαντινής αυτοκρατορίας, έγινε η δεύτερη πρωτεύουσα του Βυζαντίου, με βασιλιά τον Ανδρόνικο Γ’. Το 1341, με τον δεύτερο διχασμό, ο Ιωάννης Καντακουζηνός, μέσα στο ναό του Αγίου Γεωργίου του Παλαιοκαστρίτη, στο κάστρο, χρίσθηκε αυτοκράτορας κάνοντας το Διδυμότειχο πρωτεύουσα του κράτους του. Στο Διδυμότειχο γεννήθηκαν επίσης ο αυτοκράτορας του κρατιδίου της Νικαίας Ιωάννης Γ Βατάτζης, ο αυτοκράτορας της Βυζαντινής αυτοκρατορίας Ιωάννης Ε Παλαιολόγος και ο σουλτάνος των Τούρκων Βαγιαζίτ Α ο Κεραυνός. Το 1361 η πόλη κατακτιέται από τους Τούρκους επί Μουράτ Α και γίνεται πρωτεύουσα του Οθωμανικού κράτους στην Ευρώπη μέχρι το 1368. Την περίοδο των Βαλκανικών πολέμων, καταλήφθηκε διαδοχικά από Βουλγάρους και Τούρκους. Απελευθερώθηκε το Μάη του 1920, οπότε και περιήλθε οριστικά στην Ελλάδα.
Μετά τη Μικρασιατική Καταστορφή και με την ανταλλαγή πληθυσμών που επέβαλε η συνθήκη της Λωζάνης, εγκαταστάθηκαν στο Διδυμότειχο πολλοί Έλληνες πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία, την Ανατολική Θράκη και την Ανατολική Ρωμυλία (Βόρεια Θράκη). Επίσης στην πόλη υπήρχε μια από τις αρχαιότερες εβραϊκές κοινότητες της Ελλάδας. Στις 4 Μαΐου 1943, 731 Εβραίοι του Διδυμοτείχου μεταφέρθηκαν στην Πολωνία όπου εξοντώθηκαν από τους Γερμανούς κατακτητές. Όσο για την αρμενική κοινότητα, αυτή εμφανίστηκε τον 18ο αιώνα και είναι παρούσα και στη σύγχρονη εποχή, ενταγμένη στην κοινωνία της πόλης.

Ταξίδι στην Αλεξανδρούπολη: 10 στάσεις μέσα και γύρω από την πόλη 〉

Το σημερινό Διδυμότειχο
Κατά μήκος του μεγάλου άξονα του Έβρου, 1 μόλις χλμ. από τον ομώνυμο ποταμό, το Διδυμότειχο είναι ένα φυσικό σύνορο με την Τουρκία, ένα σημείο που η καρδιά της Ελλάδας, χτυπά δυνατά. Ο σημερινός οικισμός με την έντονα παραδοσιακή σφραγίδα απλώνεται τόσο πάνω στα κάστρα, εκεί όπου βρίσκεται και το πιο γραφικό κομμάτι του, αλλά και έξω από τα τείχη.  Στην ουσία, η σημερινή εικόνα του Διδυμότειχου είναι το αποτέλεσμα διαδοχικών επεκτάσεων του αρχικού ιστορικού πυρήνα της ακρόπολης.
Τα κάστρα είναι ίσως το πιο όμορφο κομμάτι της πόλης και είναι και το σημείο που μπορεί να δει κανείς βυζαντινές εκκλησίες αλλά και λαξεμένες σπηλιές υπόγεια των σπιτιών του Βυζαντιακού Διδυμότειχου.
Στην κάτω πλευρά της πόλης επικρατεί το υγρό στοιχείο μιας και εκεί τον τόνο δίνει ο κατάφυτος στις όχθες του Ερυθροπόταμος, παραπόταμος του Έβρου, ο οποίος περιρρέει το Διδυμότειχο. Την τελική πινελιά δίνει το δάσος «Τσίχλα», μια θαυμάσια τοποθεσία, φυσικός πνεύμονας της περιοχής.
Η βαρύτητα της πόλης για τον χριστιανισμό, είναι πολύ μεγάλη. Το Διδυμότειχο είναι έδρα της Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίο στον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας Ελευθερώτριας στο κέντρο της πόλης. Επίσης στην πόλη έχει έδρα η Μουφτεία Διδυμοτείχου.

Οδοιπορικό στη Θράκη: Εκεί όπου η Δύση συναντά την Ανατολή 〉

Τι να δείτε στο Διδυμότειχο
– Το Κάστρο στο οποίο διατηρούνται σήμερα 24 πύργοι και μεταβυζαντινοί ναοί είναι το πιο βασικό αξιοθέατο και σήμα-κατατεθέν της πόλης. Σε κάποιος πύργους υπάρχουν μονογράμματα βυζαντινών αυτοκρατόρων και αξιωματούχων, όπως του Μιχαήλ Δούκα Γλαβά Ταρχανειώτη. Το πολύ ενδιαφέρον στοιχείο στο κάστρο είναι πως υπάρχουν διασκορπισμένες λαξευμένες σπηλιές οι οποίες χρησιμοποιούνταν κάποτε ως τμήματα κατοικιών.
– Τα δεσμωτήρια όπου είχε φυλακιστεί ο βασιλιάς της Σουηδίας Κάρολος ΙΒ’, το 1713 από τους Οθωμανούς.
– Το Τέμενος Μεχμέτ ή Τέμενος Βαγιαζήτ στην πλατεία της πόλης. Θεωρείται ένα από τα πιο μεγαλόπρεπα οθωμανικά τεμένη στην Ευρώπη. Εγκαινιάστηκε το 1420. Το εσωτερικό του έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Ο κεντρικός χώρος καλύπτεται από έναν θαυμάσι­ο διακοσμητικό θόλο, ο οποίος αποτελείται από μικρές σανίδες, κατάλληλα συναρμοσμένες μεταξύ τους και αναρτάται από τον ξύλινο σκελετό της στέγης, καταλήγοντας σε τέσσερις πεσσούς μέσω ισάριθμων διακοσμητικών, ξύλινων τριγώνων. Μία μοναδική τοιχογραφία, σώζεται μέχρι σήμερα στον νότιο τοίχο, επάνω από το ιερό. Πρόκειται για αναπαράσταση της ουράνιας πόλης, η οποία επαναλαμβάνει το θέμα του περίφημου ψηφιδωτού του Τεμένους Ομάρ, στη Δαμασκό.
Πηγή φωτογραφίας: Ναός Παναγίας Ελευθερώτριας
– Ο ναός της Παναγίας Ελευθερώτριας. Ο συγκεκριμένος ναός έχει ιδιαίτερη σημασία για την πόλη. Ήρθε μετά από πρωτοβουλία του Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου, Νικηφόρου, ο οποίος μετά την ενθρόνισή του στο Διδυμότειχο στις 29 Ιανουαρίου 1989 διεπίστωσε την έλλειψη ενός ναού στο κέντρο της πόλης. Οι πάρχοντες, περιορίζονταν όλοι στο κάστρο. Η θεμελίωση του μεγαλοπρεπούς ναού έγινε στις 17 Ιουλίου 1992. Τα σχέδια ανέλαβε και εκπόνησε το επιτελείο του Καθηγητή της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Νικολάου Μουτσοπούλου. Το πλάτος του ναού είναι 28 μέτρα, το μήκος 42 μέτρα και το ύψος 35 μέτρα, ενώ το κωδωνοστάσιο έχει 33 μέτρα ύψος. Το επιχρυσωμένο τέμπλο του, μοναδικό στην Ελλάδα, έχει μήκος 30 μετρά και ύψος 5,5 μέτρα.
Πηγή φωτογραφίας: archaeologicalmuseums.gr
– Το Βυζαντινό Μουσείο Διδυμοτείχου. Παρουσιάζει την ιστορία της πόλης σε μια παράλληλη αφήγηση ξεκινώντας από τον 2ο αι. μ.Χ. όταν ιδρύθηκε στον λόφο της Αγίας Πέτρας η Πλωτινόπολη από τον αυτοκράτορα Τραϊανό.
Πηγή φωτογραφίας: Λαογραφικό Μουσείο Διδυμοτείχου
– Το Λαογραφικό Μουσείο Διδυμοτείχου. Δημιουργήθηκε από εκπαιδευτικούς της περιοχής και στεγάζεται στο νεοκλασικό κτίριο Χατζηρβασάνη, χτισμένο το 1900. Εκτός από τις πλούσιες συλλογές και το αρχειακό υλικό, το μουσείο έχει έντονη κοινωνική δράση. Διοργανώνει ημερίδες, εκδηλώσεις, παρουσιάσεις βιβλίων κ.α
– Φεστιβάλ Γκάιντας. Διοργανώνεται το Σαββατοκύριακο της γιορτής του Αγίου Πνεύματος και είναι ένα φεστιβάλ διάσημο αφού συγκεντρώνει πλήθος μουσικών που ξεχωρίζουν στο παίξιμο της θρακιώτικης γκάιντας. Τα θρακιώτικα γλέντια, δίνουν και παίρνουν αυτό το διήμερο στην πόλη.
– Τα δύο φυσικά σπήλαια. Το σπήλαιο Καγιάλι και το σπήλιο Βούβα εντοπίστηκαν και εξερευνήθηκαν σε ένα μεγάλο τμήμα τους στις αρχές της δεκαετίας του 1960 από την Ελληνική Σπηλαιολογική Εταιρεία. Το πρώτο, έχει είσοδο στη δυτική πλευρά του λόφου της ακρόπολης, ενώ το δεύτερο βρίσκεται ανάμεσα στο Διδυμότειχο και στο Κουφόβουνο, με σταλακτίτες και σταλαγμίτες μεγάλων διαστάσεων.
Ταξίδια στην Ελλάδα
Ταξίδι στην Καβάλα: 8+1 στάσεις στην πιο όμορφη παραθαλάσσια πόλη της βόρειας Ελλάδας
Οδοιπορικό στη Θράκη: Τα μυστικά μιας περιοχής με έντονη προσωπικότητα
Νέστος ποταμός: Μοναδικό ταξίδι στο ποτάμι που λατρευόταν ως θεός
Follow us σε Instagram και Facebook
Source: exploringgreece.tv

Filed Under: ΕΛΛΗΝΙΚΑ Tagged With: απο:exploringgreece.tv

Αυτές είναι οι κορυφαίες ταξιδιωτικές εφαρμογές

Τις καλύτερες ταξιδιωτικές εφαρμογές ανέδειξε σε πρόσφατη έρευνά του ο ιστότοπος PYMNTS, λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των λήψεων, τον μηνιαίο μέσο όρο χρηστών και τις περιόδους σύνδεσης χρηστών. Χρησιμοποιώντας αυτά τα σημεία δεδομένων, δημιούργησε μια μέση βαθμολογία σε κάθε εφαρμογή σε κλίμακα 1-100. Στην κορυφή βρίσκονται η Airbnb, η Booking και η Hopper. Ακολουθεί ο […]

Ποιες χώρες ενισχύουν τον τουρισμό της Λετονίας

Συνολικά 120.100 τουρίστες μη κάτοικοι και μόνιμοι κάτοικοι καταγράφηκαν στις εγκαταστάσεις τουριστικών καταλυμάτων της Λετονίας τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, σημειώνοντας αύξηση 51,5% σε σύγκριση με τον ίδιο μήνα πέρυσι. Αυτά τα στοιχεία παρέχονται από το Κεντρικό Γραφείο Στατιστικής της Λετονίας (CBS) και αποκαλύπτουν επίσης ότι οι επισκέπτες πραγματοποίησαν 217.100 διανυκτερεύσεις σε αυτές τις εγκαταστάσεις, […]

Δύο νέα σαλόνια ανοίγει η Lufthansa στο αεροδρόμιο του Βερολίνου

Ο Όμιλος Lufthansa πρόκειται να ανοίξει δύο νέα σαλόνια στο αεροδρόμιο του Βρανδεμβούργου του Βερολίνου για να βελτιώσει τις εγκαταστάσεις του για επαγγελματίες ταξιδιώτες. Η εταιρεία αποκαλύπτει τα νέα σαλόνια Lufthansa Senator και Lufthansa Business τη Δευτέρα (3 Απριλίου) στο αεροδρόμιο της γερμανικής πρωτεύουσας για να εξυπηρετήσει τους ταξιδιώτες business class του ομίλου, τους πελάτες […]

Αποπεράτωση ξενοδοχείου στη Μύκονο – Αλλαγή χρήσης κτιρίου από ξενοδοχείο σε κατοικίες στην παραλία Κατερίνης

Αποφάσεις έλαβαν οι αρμόδιες αρχές για 2 ξενοδοχεία σε Μύκονο και παραλία Κατερίνης. Nα σημειωθεί ότι οι σχετικές αποφάσεις έχουν ληφθεί σε διαφορετικές χρονικές στιγμές και η δημοσιοποίηση τους έχει γίνει, για σήμερα, μόνο από το Tornos News. Η υπηρεσία δόμησης του δήμου Σύρου – Ερμούπολης χορήγησε άδεια στην εταιρεία AGRARI BEACH E.E. για εργασίες […]

Νέο ξενοδοχείο της Rosewood στην Ερυθρά θάλασσα

Tη δέσμευσή της να φέρει εύπορους ταξιδιώτες στην περιοχή της Ερυθράς θάλασσας κάνει πραγματικότητα η Rosewood Hotels & Resorts με το νέο ξενοδοχείο της Rosewood Amaala, το οποίο θα εντάξει στον εκτεταμένο αγωγό της μάρκας στη Μέση Ανατολή. Το θέρετρο στη Σαουδική Αραβία θα προσφέρει μοναδικές εμπειρίες που συνδυάζουν την ευεξία και τη βιωσιμότητα. Εκεί […]

Πώς θα γίνει ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός της Σύμης

To υπουργείο Εσωτερικών ενέταξε έργο του Δήμου Σύμης με τίτλο «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Δήμου Σύμης» στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ». Η χρηματοδότηση του έργου πραγματοποιείται μέσω επενδυτικού δανείου που χορηγείται από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, συνομολογείται με δανειακή σύμβαση μεταξύ του Κύριου του Έργου και του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και αποπληρώνεται από πόρους του Προγράμματος […]

Πλούσια αθλητική σκηνή με ανεμόπτερα στη Λάρισα

Δύο πολύ ενδιαφέρουσες διοργανώσεις έχουν προγραμματιστεί το επόμενο διάστημα στη Λάρισα. Πρόκειται για τους αγώνες F5j Larissa Meeting  που αναμένεται να διεξαχθούν στις 22 και στις 23 Απριλίου και  τους Πανελλήνιους Αγώνες F5j – F5jgr που έχουν προγραμματιστεί από τις 12 έως τις 14 Μαΐου. Τους δύο αγώνες συνδιοργανώνει μεταξύ άλλων η Αερολέσχη Λάρισας. Ειδικότερα, […]

Το νέο ωράριο λειτουργίας των Γραφείων Πληροφοριών του ΕΟΤ

Με απόφαση του ΕΟΤ τροποποιείται το ωράριο λειτουργίας των Γραφείων Πληροφοριών του Οργανισμού, το οποίο θα ισχύει καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, δηλαδή από 1η Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου, αρχής γενομένης από 31 Μαρτίου 2023 (έναρξη θερινού ωραρίου). Το ωράριο τροποποιείται ως εξής: -Γραφείο Πληροφοριών Ακρόπολης Δευτέρα – Παρασκευή : 09:00 – 21:00 Σάββατο, […]

Αντίστροφη μέτρηση για νέες εισαγωγές στο Χρηματιστήριο

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την εισαγωγή τουλάχιστον έξι επιχειρήσεων στο Χρηματιστήριο Αθηνών τη φετινή χρονιά κι ενώ ολοκληρώνεται αύριο το πρώτο τρίμηνο του έτους.Οι δύο μεγάλες εισαγωγές εταιρειών στην Κύρια Αγορά του Χ.Α. αφορούν η πρώτη την Optima Bank, που θα αποτελέσει και την πρώτη εισαγωγή τράπεζας μετά το 2006 και η δεύτερη το […]

Πρώτο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Σκιάθου

Μία πολύ ενδιαφέρουσα μουσική δράση έχει προγραμματιστεί για το διάστημα από 21 έως 23 Απριλίου στη Σκιάθο, το 1ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Σκιάθου. Ειδικότερα, στο Φεστιβάλ έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν φιλαρμονικές από διάφορες περιοχές της χώρας. Σκοπός της μουσικής εκδήλωσης, είναι η διατήρηση και η διάδοση της πολιτιστικής κληρονομιάς των φιλαρμονικών, ιδιαίτερα στου νέους, η γνωριμία […]

travel news

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο email : admin@news-24.gr, για οτιδήποτε θέλετε να ρωτήσετε ή πρόβλημα.

tourism news
Σημείωση! * σε κάθε άρθρο, αναγράφεται και η πηγή της ιστοσελίδας του άρθρου.
τουρισμός ελλάδα

Recent Posts

  • Αυτές είναι οι κορυφαίες ταξιδιωτικές εφαρμογές
  • Ποιες χώρες ενισχύουν τον τουρισμό της Λετονίας
  • Δύο νέα σαλόνια ανοίγει η Lufthansa στο αεροδρόμιο του Βερολίνου
  • Αποπεράτωση ξενοδοχείου στη Μύκονο – Αλλαγή χρήσης κτιρίου από ξενοδοχείο σε κατοικίες στην παραλία Κατερίνης
  • Νέο ξενοδοχείο της Rosewood στην Ερυθρά θάλασσα

Categories

  • ENGLISH-US
  • ΕΛΛΗΝΙΚΑ
κατασκευή ιστοσελίδας - Rhodes Travel Guide
  • Εργατικό Κέντρο ΒΣΔ: :Ξανά απλήρωτοι οι εργαζόμενοι της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου
  • Εκλογές: Πράξη Πρώτη και Μοναδική | Γράφει ο Γεώργιος Φ. Ιερομνήμων
  • Ιωάννα Ρούφα: «Το παιχνίδι είναι στημένο και από πριν ξεπουλημένο…»
  • 79χρονος ο "πρωταγωνιστή" στο τροχαίο στους Λ. Μύλους – Τι αναφέρει η Τροχαίοα
  • Nέο Πρόγραμμα Eλληνογερμανικής Ανταλλαγής στην Κω!
  • Παναθηναϊκός: Εξιλέωση μέσω Κυπέλλου! Ώρα και τηλεοπτική μετάδοση
  • Βόλεϊ Ανδρών: “Ντόπες” από τους φίλους του Παναθηναϊκού πριν το Final 4!
  • Ο… άλλος Ντούγκλας
  • Βέργης: «Ένα τουίτ ήταν – Στις εκλογές ο Αλαφούζος θα είναι δίπλα στο φίλο του Μητσοτάκη»
  • Το πρωτοσέλιδο του Trifilara.gr (31/03)
  • Ολυμπιακος-Παναθηναϊκος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 31/3
  • Σταματήστε το αστείο με το… σερί! Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός
  • Ντε Χέα: «Λατρεύω τον σύλλογο»
  • Κούμαν: «Μου είχαν πει ότι ο Μέσι θα μείνει και το άλλο βράδυ έφυγε»
  • Παναθηναϊκός: Δεν είναι ρίσκο, μα μονόδρομος αυτοί οι παίκτες για τον Εξάστερο
Privacy & Cookies: This site uses cookies.
To find out more, as well as how to remove or block these, see here: Cookie Policy
TOURISM - TRAVEL NEWS 24.GR @ 2023 - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ